Venituri pasive

Aceasta pagina iti ofera lista cu platformele de incredere care iti genereaza venituri pasive.

Obtine venituri pasive din Honeygain honeygain

Platforma Honeygain nu presupune niciun efort constant din partea ta. Trebuie doar sa instalezi aplicatia, ea fiind disponibila pe mai multe sisteme de operare desktop (Windows, macOS, Linux) dar si pe mobil (Android si iOS), te autentifici in contul Honeygain, apoi o lasi sa lucreze pe fundal fara sa mai depui vreun efort.
Principiul aplicatiei Honeygain este simplu: tu iti inchiriezi/imparti banda de internet cu aplicatia Honeygain si in functie de cat trafic trece prin ea, aplicatia te rasplateste in dolari americani. Bineinteles, trebuie sa treaca mult trafic prin aplicatia instalata ca sa strangi o suma considerabila, asa ca recomandarea este sa inviti si alte persoane sa faca acest lucru pentru ca primesti 10% din ce produc ei. Poti sa ii inviti cu ajutorul link-ului de afiliat din contul tau Honeygain (din zona "Referrals") din browser. Nu exista limita de oameni pe care poti sa ii aduci.
Tu poti sa ai maxim 10 dispozitive proprii active legate la contul tau Honeygain cu care sa generezi venituri pasive. Ca recomandare, ar trebui sa imparti benzi de internet prin cablu, ele fiind de mare viteza si nu recomandam sa folosesti retelele mobile.
Recomandarea este sa folosesti Paypal ca metoda de retragere a banilor produsi, momentan retragerea se face cand strangi minim 20 dolari. Poti sa iti faci cont pe Honeygain aici si primesti un bonus de 5 dolari in cont daca folosesti codul ixaro.

Recapitulare pe scurt:
1. Intri aici si iti faci cont.
2. Descarci aplicatia pe dispozitivul tau (Windows, macOS, Linux, Android, iOS), te autentifici in ea si o lasi sa lucreze in fundal, generandu-ti venit.
3. Poti sa retragi banii cand ajungi la minim 20 dolari stransi.
4. (Optional) Inviti alte persoane sa isi faca cont cu ajutorul link-ului tau de afiliat din zona "Referrals" din browser si primesti 10% din venitul generat de fiecare.
5. (Optional) Instalezi aplicatia pe alte dispozitive (maxim 10 active) si te autentifici in ea ca sa iti genereze mai mult venit in contul tau.